Sot në Express Intervistë flet Rina Koliqi për zvarritjen e lëndëve korruptive nëpër gjykata

Sot në Express Intervistë flet Rina Koliqi për zvarritjen e lëndëve korruptive nëpër gjykata

19 November 2019 16:07

Sot në Express Intervistë flasim për zvarritjen e lëndëve korruptive nëpër gjykatat e Kosovës.

E ftuar është hulumtuesja e Çohu-s, Rina Koliqi.

Ndiqeni intervistën nga ora 17:15, drejtpërdrejt në KTv dhe në Facebook...

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme