Asdren Rrahmani

Hallka e çkapjes! 11 November 2019 08:07

Përndryshe në tallava politikën kosovare, çmimet presidenciale dhe këto të “Skënderbeut” fatkeqësisht në masën më të madhe janë dhënë pa kurrfarë kriteri,...

“Modus Operandi – Skllota” 04 November 2019 08:25

Se cilat janë kalkulimet dhe lojërat e pista të prapaskenave politike pas rezultateve (ende jozyrtare) secili nga ne kemi të drejtë në një lloj interpretimi dhe vështirë se do të ishim shumë...

Hajvania e QNRobtillit 28 October 2019 10:45

Pisllëku i radhës i vishet Ministrisë së Infrafakturës së Pal Lekajt, i cili së fundmi nënshkroi tender me vlerë 26.000 eurosh për blerjen e rrobave elegante dhe këpucëve të...

Katër P-të e historikut kosovar 21 October 2019 08:15

Pyetja e Piterit më intrigoi, jo se isha aq i interesuar për biznesin e tij, por desha që t’i identifikoja P-të që ishin përcaktues dhe determinues në historikun kosovar. Unë e di se me diçka...

Kimnonet 14 October 2019 08:29

Kadri Veseli mblodhi shtabin zgjedhor, u tregoi për kimnonet të cilat gjithashtu ishin unisex dhe një numër që u bie tamam të gjithëve. Urdhri ishte i prerë, të gjithë do t’i vishnin kimnonet...

Votimi 07 October 2019 08:42

Tentimet e fundit që ndonjëra parti të zbulojë ndonjë skandal të partisë tjetër, me shpresën se ndoshta në momentet e fundit dikujt do të mund që t'ia ndërrojnë mendjen dhe...

Brekë Sitë 30 September 2019 08:21

P. S. Çakori osht duke ndodhur Ramush? Atje në Bjeshkët e Rugovës stanet e kosovarëve po shemben nga ana e malazezëve! A do me i shti si pjesë e fushatës tënde 100% shtet apo jo? Në mungesë...

Fushata, slogane, gallata dhe mejdane 23 September 2019 08:23

Lexuesve, miqve dhe përcjellësve të mi të shumtë në Facebook më duhet që t'iu kërkoj falje që as në këto zgjedhje ambasada ime në Facebook nuk do të jetë në gjendje...

Duam fitore, duam fitore! 16 September 2019 08:21

Jo nuk ishin këto brohoritje të militantëve partiakë për fitoret zgjedhore dhe fushatë, por ishin klithje nga shpirti për fitoren e përfaqësueses së tyre, me të cilën sot aq shumë...

Natën e mirë, bandë! 09 September 2019 08:24

Nuk kaloi as gjysmë ore kur miku i kishte pranuar në Pejë ato mjete dhe tashmë ishte duke e kryer edhe këtë pjesën tjetër të amanetit tim për të blerë disa gjëra ushqimore për...

Tik-tak, tik-tak… 02 September 2019 08:22

Muaji shtator do të jetë muaji i torturave të fushatave të gërditshme partiake. Surlet, tupanët veçse kanë filluar. E kur u bë kjo traditë kështu tek ne? Përndryshe, nga deklarimet e...

Kombajnat e korrjeve të votave partiake 26 August 2019 08:27

Nga zhvillimet patriotike parazgjedhore do t’iu përshëndesja me vargjet nga kënga e mirënjohur: "Hej Kaçanik o me autostradë e komunikacion, Vritesh e vritesh o për korrupsion Për...

Letër e hapur ambasadorit të Mbretërisë së Bashkuar 19 August 2019 08:20

P. S. Ramush, bre burrë, na u prezantove si politikan i sporteve të ronda. Pse, bre burrë, e le Driton Kukën me t’u bashkangjit në parti? Ai i ka tejkalu pritshmëritë dhe obligimet ndaj shtetit. Unë e di...

Kambanat bien për ata që kanë veshë 12 August 2019 08:16

Por kjo “qetësia” ime nuk do të zgjaste shumë. Ajo u trand në momentin kur hyra të lexoja në portale komentet e njerëzve për artikullin në lidhje me vrasjen në Prizren, dhe nëse ato...

Ngrohja globale, budallakitë lokale 05 August 2019 08:10

Kryeministri i dorëhequr, Haradinaj, për të martën që e lamë pas caktoi një takim me kryeparlamentarin Veseli dhe zëvendëskryeministrat Limaj dhe Pacolli. Kur u pyet ish-kryeministri, gjatë...

Kryeministër me korrespondencë 29 July 2019 08:03

Në anën tjetër, partitë si: PSD, AKR, PEK e NISMA dhe Alter Ego dhe Deus Ex Nativa, do të mundohen që të bëhen sa më pragmatike, që e ka kuptimin se si ta kalojnë pragun me automatizëm, e...

LEKsione DipLLomatike 22 July 2019 08:14

Edhe pse shkalla e servilizmit nuk ma merr mendja të ketë qenë ndonjëherë më e lartë në historinë e shënuar dardane, prapë një numër i konsiderueshëm rebelësh nuk pajtohen me...

Kur zgjohesh në këmbë të majtë! 15 July 2019 08:25

Përndryshe, pasurive të Kosovës përpos linjitit i shtohen edhe komisionet e shumta parlamentare dhe task-forcat e ndryshme. E fundit në vazhdën e task-forcave është Task-Forca Anti Drogë nëpër...

Disneylandi qeveritar 08 July 2019 08:20

Dje na u shpalos edhe projekti "Prishtina e Re". Ky projekt ka të bëjë me ndërtimin dhe bartjen e ndërtesave qeveritare nga qendra e qytetit në Ajvali. Kostoja e këtij projekti kap shumën prej 380...

Aromë bliri në qytet 01 July 2019 08:09

PDK-ja së fundmi është kapluar nga altruizmi partiak. Si duket është ajo aroma e blirit në qytet. Tashmë edhe kam dyshimet e mia të para se është aromë bliri. Dyshoj mos erërat e kanë...