Flaka Surroi

Telenovela Qeveria nesër 14 January 2020 07:54

Një pjesë jo të vogël të përgjegjësisë për gjendjen në të cilën gjendet Kosova e mban LDK-ja, sa për që ka shërbyer si patericë e PDK-së, aq edhe për...

Ja pse duhet një Qeveri e re 07 January 2020 08:27

Osmani thotë se do të ishte gabim historik. Mbase, porse gjithsesi do të ishte gabim praktik dhe trashanik po qe se nuk i mbledhin mendtë dhe merren vesh si ta çojnë këtë mandat tutje dhe sa më larg...

Brezi i cilësisë së re 02 January 2020 10:01

Nuk duhet shumë filozofi për të konstatuar se Kosova ka ardhur te pika ku patjetër duhet bërë një kthesë në jetën e vet politike... Janë katër djem të pashëm. Që të...

Po bâhet, po çka se? 31 December 2019 09:50

Pra faktikisht opsionet janë dy: ose këto dy parti e bëjnë koalicionin shpejt, dhe e lënë muhabetin e kotë për kryetarin pas një viti, ose shkojmë në zgjedhje shumë shpejt. Aq, sa nuk do...

A keni sy e veshë? 24 December 2019 08:18

Nuk e di nëse këto dy parti tashmë e kanë kuptuar se ky popull është dërrmuar deri në palcë. Nëse e kanë kuptuar se i jemi afruar fundit të edhe një viti dëshpërues që e...

Këndellu LDK! 17 December 2019 07:57

LDK-ja mbase ende nuk e ka kuptuar, e do të duhej, se mban një pjesë të madhe faji për gjendjen në të cilën gjendet Kosova. Gjithashtu duhet të kuptojë se falë rrethanave politike, po i jepet...

Bjerini shkurt 10 December 2019 08:12

Me insistimin eventual që të shkohet në zgjedhje të reja, VV-ja dhe LDK-ja (në rast se nuk shkon në opsionin e një Qeverie “të imponuar nga miqtë ndërkombëtarë”) do të...

Zemërgjerësia e madhe paksa kaotike 03 December 2019 08:14

Vrulli me të cilin reaguam në javën e fundit duhet të na mësojë edhe një mësim për politikën e Kosovës: se gjërat nuk duhet marrë me shumë eufori, sado që me...

Nga të fillohet 26 November 2019 08:42

Aq do të jetë e rëndë sfida, sa në fund mbase do të përfundojmë të zhgënjyer, për shkak se probleme ka aq shumë, saqë vështirë është të besohet se bile disa do...

Qeveri pa kushtëzime 19 November 2019 08:19

Do të ishte fat shumë i keq për Kosovën që të detyrohej të kalonte edhe një herë nëpër përvojën e rëndë të krijimit të Qeverisë që do t'i akomodonte...

Fundi i një epoke 12 November 2019 08:08

Sipas rezultateve zgjedhore, të cilat natyrisht se do t'i kontestojë NISMA, del se ky subjekt politik nuk e ka kaluar pragun. Kjo dëshmoi në formën më të fuqishme të mundur se populli kësaj radhe...

Na keni lodhur 05 November 2019 08:15

E keqja në mesin e gjithë këtyre lajmeve të këqija që po zbulohen dita më ditë në këtë vakum, është se të këtilla skandale do të jenë me mijëra e që...

Shteti që vret 29 October 2019 08:38

Tre vjet më pas, shpreh bindjen se drejtësia për Astritin do të jetë fillimi i vendosjes së drejtësisë dhe të sundimit të ligjit në këtë vend të nëpërkëmbur, ku...

Na i zgjatët veshët 22 October 2019 08:09

Veç në Kosovë bën vaki që numërimi i nja 900 mijë votash të marrë së paku një muaj. Në Kosovë bën vaki që rastet policore dhe gjyqësore të zgjasin me vite dhe...

Drita në fund të tunelit 15 October 2019 08:14

Të lodhur e të ngopur prej sundimit të keq dhe prej korrupsionit, votuesit kësaj radhe i ndëshkuan "partitë e luftës" - i çuan komandantët në opozitë, pas shumë vjetësh...

Mbroje votën! 05 October 2019 11:57

Kam bindjen se njëzet vjet na kanë regjur mjaft sa për të kuptuar se përrallat ekzistojnë vetëm nëpër libra e filma. Na kanë pjekur mjaft sa për të ditur se kush gënjen më fort....

Aksham pazari 01 October 2019 08:10

Nisi shtegtimi i partive nëpër qyteza e qytete - po mbahen fjalime për të gjitha shijet; po dëgjojmë slogane turli, dhe po ajo që po na premtohet më së shumti është luftimi i korrupsionit,...

Edhe dy javë si n’pazar 24 September 2019 08:35

Kushdo që do t’i fitojë zgjedhjet, mbase do të duhej të mendonte seriozisht për krijimin e një qeverie të formuar prej njerëzve me kapacitet intelektual dhe me dije. Këta nuk do të duhej...

Programi i ëndrrave 17 September 2019 08:09

Jam shumë e vetëdijshme se problemet janë aq serioze që nuk mund të zgjidhen brenda natës, dhe se absolutisht të gjitha kanë implikime të mëdha buxhetore. Për pasojë e bartin rrezikun e...

Vlera dhe antivlera 10 September 2019 08:11

Lufta e madhe e diplomatëve të akredituar në Kosovë qe që në lista të mos përfshiheshin kandidatë me aktakuza për vepra penale çfarëdo qofshin ato. Porse, siç do të komentonte...