Një i ri boshnjak arrestohet në Austri për terrorizëm

Një i ri boshnjak arrestohet në Austri për terrorizëm

14 March 2017 10:33

Policia e Austrisë ka arrestuar një shtetas nga Bosnja dhe Hercegovina si i dyshuar për terrorizëm.

20 vjeçari është arrestuar në qytetin Sankt Pölten, në Austrinë e Poshtme, ndërsa sipas një zëdhënësi nga Prokuroria i dyshuari gjendet në paraburgim.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme