Detajet rreth edicionit të 15-ë të festivalit “Ditët e komedisë shqiptare” në Preshevë

Detajet rreth edicionit të 15-ë të festivalit “Ditët e komedisë shqiptare” në Preshevë

15 October 2019 21:40

Në emisioni “Express”, në KTV, sot është diskutuar rreth detajeve për edicionin e 15-ë të festivalit “Ditët e komedisë shqiptare”.

Ky festival organizohet në Preshevë dhe do të mbahet nga 16 (nesër) deri 20 tetor.

Të ftuarit në emisioni ishin Afeida Boriçi, regjisore, dhe Valon Nuhiu, drejtor i Shtëpisë së Kulturës në Preshevë.

Për më tepër, shikoni videon.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme