Nga e hëna Linda sjell recetat nga Kalabria

Nga e hëna Linda sjell recetat nga Kalabria

13 October 2018 20:12

Nga e hëna mund ta ndiqni rrugëtimin e Lindës mes Arbëreshëve në Kalabri të Italisë.

Përveç recetave Linda do të sjellë edhe pamje të tjera të fshatrave Arbëreshe, ku tash 600 vite ruajnë traditën, kulturën dhe gjuhën arbëreshe.

Te Linda nga 15-19 tetor.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme