Në Gjykatën Supreme janë deponuar 5 ankesa

Në Gjykatën Supreme janë deponuar 5 ankesa

12 November 2019 14:57

Në Gjykatën Supreme deri më tani janë deponuar 5 ankesa të deputetëve nga subjekte të ndryshme politike.

Një nga deputetë të LDK-së, një nga deputetë të Kosova Demokratik Turk Partisi (KDTP), një nga deputetë të Partisë Liberale të Ashkalinjëve dhe dy nga deputetë të LVV-së .

LEXO EDHE: VV ankesë në Supreme kundër vendimit të PZAP-së

“Të gjitha këto janë ankesa individuale të deputetëve”, thuhet në njoftimin për media.

Të gjitha ankesat do të shqyrtohen dhe vendosen brenda afatit ligjor prej 72 orësh nga koha e deponimit të tyre.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme